Meteen naar de inhoud

Over Ons

Wij zijn Kinderpodo.nl.

Kinderpodo.nl, de #1 website over kindervoeten

Bedankt voor je interesse in onze website! Wil je meer weten over ons of over Kinderpodo.nl? Op deze pagina vertellen we je wat meer over onszelf en over het idee achter deze website.

Heb je naar aanleiding van onze website vragen? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Mijn verhaal

Even voorstellen, ik ben Emma. Ik weet als geen ander hoe het is om jarenlang last te hebben van mijn voeten. De pijnlijke momenten tijdens de gymles, de onzekerheid en de constante zoektocht naar een oplossing? Ik heb het allemaal meegemaakt. Daarom maakte ik het mijn missie om alle tips en oplossingen te bundelen.

Vanuit die frustratie én motivatie heb ik (samen met experts & ‘lotgenoten’) deze website opgericht en mijn ervaringen beschreven.

Dankzij mijn website en e-consult worden dagelijks tientallen bezoekers in simpele stappen geholpen bij het verhelpen van voetproblemen.

Ik hoop dat dit ook jouw enige bezoek is aan Kinderpodo.nl!

Groetjes, Emma

Vragen over de ontwikkeling van je kind zijn of haar voeten?

Start direct een gratis e-consult met een
erkend podoloog.

Onze laatste artikelen over kindervoeten

We schrijven continu nieuwe artikelen over voetproblemen bij kinderen, met de beste tips & tricks. Deze artikelen zijn als laatste toegevoegd aan onze kennisbank.

Klachten

Coronatenen bij kinderen

Covidtenen – ook wel coronatenen genoemd – zijn een van de zeldzamere symptomen die op kunnen treden bij een besmetting met het coronavirus. De tenen

Lees meer »